Radhus.info

Hitta radhus som uthyres och radhus till salu.

Radhus att hyra i Uppsala

108 m2 radhus i Uppsala att hyra

Björklinge - 4rok - tillsv - 18.400kr/mån

Välkommen att hyra och ta hand om vårt fantastiska radhus i Juvansbo - ditt nya hem i ett barnvänligt, grönskande och trivsamt område med bullerbykänsla bara 10 minuter norr om Uppsala!

Detta moderna radhus är arkitektritat, helt nybyggt med 3 sovrum och en total boyta på 108 kvm. Bostaden hyrs ut fullt möblerad, inkl allt som du och din familj kan tänkas behöva som sängar, bord, soffa, porslin, köksgeråd, garderober och utemöbler.

Huset värms upp med en energisnål frånluftsvärmepump där nedervåningen har golvburen vattenvärme och hela 3 meter i takhöjd. Där finns ett rymligt kök med utsikt mot den lokala lekplatsen, ett vardagsrum med braskamin, en hall med gott om avhängning och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför köket finns en stenbelagd uteplats med morgonsol och utanför vardagsrummet finns altanen med utsikt mot äppellunden och sol från lunchtid till kväll. På övervåningen finns en hall, tre sovrum (varav ett masterbedrom) och ett badrum med badkar.

Bostaden inkluderar en egen parkeringsplats med motorvärmare och i området finns flera extra parkeringsplatser för den som har två bilar och/eller gäster på besök.

Specifikationer (samt vad som utöver även ingår i uthyrningen):

Boyta: 108 kvm

Antal sovrum: 3 (två dubbelsängar, nattduksbord, taklampor, garderober mm)

Kök: Bord med 6 stolar, taklampa (porslin, köksgeråd mm).

Hall nedervåning: Garderob, spegel och ...